GoCollective - GoCollective


GoCollective, tidligere kendt som Arriva Danmark, er en privat dansk jernbane- og busoperatør. Arriva blev opkøbt af kapitalfonden Mutares i 2023, og natten til den 16. april 2024 skiftede Arriva officielt navn til GoCollective og er beliggende i Kastrup ved København

Med rødder som en del af Arriva Group, har GoCollective arvet en rig arv af transportløsninger i Danmark. Navneskiftet til GoCollective markerer begyndelsen på en ny æra, hvor fokus er på innovation, bæredygtighed og kundetilfredshed. Overgangen blev gennemført med det formål at styrke virksomhedens position på markedet og udvide dens rækkevidde og services.

GoCollective tilbyder brugervenlige tjenester, herunder en mobilapp, der giver realtidsinformation om togtider, billetkøb og serviceopdateringer. Virksomheden er dedikeret til at forbedre kundeoplevelsen gennem kontinuerlig feedback og teknologisk innovation.

GoCollective er aktivt involveret i samfundsprojekter, der støtter lokalsamfundene, herunder uddannelsesprogrammer og miljøinitiativer. Deres partnerskab med forskellige organisationer fremmer grøn transport og socialt ansvar.

GoCollective er operatør for regionaltogstrafikken på følgende strækninger på Fyn og i Midt- og Vestjylland:
• Odense – Ringe – Svendborg
• Esbjerg – Ribe – Tønder – Nibøl (tysk Niebüll)
• Esbjerg – Varde – Nørre Nebel (Vestbanen)
• Esbjerg – Varde – Skjern – Herning
• Aarhus – Silkeborg – Herning – Struer
• Aarhus – Viborg – Struer
• Vejle – Herning – Struer
• Struer – Thisted

GoCollective mål er at blive en større dansk jernbane- og busoperatør, der bygger videre på Arriva Danmarks arv. Med en stærk forpligtelse til miljøbeskyttelse, teknologisk innovation og kundeservice er GoCollective positioneret til at fortsætte sin vækst og spille en ledende rolle i transportsektoren i Danmark.


Billeder af GoCollective (GoCollective)

Billede af GoCollective AR 4083, tidligere DSB MQ 4123-4923 fotograferet ud for Odense Banegård Center.
Billede af GoCollective AR 4083, tidligere DSB MQ 4123-4923 fotograferet ud for Odense Banegård Center.
Fotograf: Jacob Laursen - Dato: den 3. juni 2024
Download billede