Langeskov Station [1888-1977]
Langeskov Holdeplads blev i 1888 ophøjet til Station og afløst af en stationsbygning bygget i gule sten med sort skifertag samt et muret pakhus til godsekspedition.
I 1907 bliver strækningen dobbeltsporet, og ved stationen i Langeskov bliver læssesporet flyttet fra sydsiden til nordsiden, og der opstilles en tre tons portalkran og antallet af passager- og godsmængden stiger, så meget at i 1915 bliver stationen kraftigt udbygget med en tilbygning, som indeholder en forhal, ventesal, kontor og ekspedition af rejsegods.
I mellemkrigsårene fortsætter driften af stationen i Langeskov. Der blev læsset roer til sukkerkogeriet i Odense, og der sendes frugt og grønt fra egnens producenter til aftagere i hele landet.
Under besættelser bliver der oprettet et tipvognsspor fra Langeskov station til Davinde Grusgrav, da Tyskerne skulle bruge grus til blandt andet bygningen af Fliegerhorst Odense (Beldringe Flyveplads).
I 1957 får Langeskov Station et nyt relæ-sikringssystem og de gamle mekaniske armsignaler fjernes, fortæller og fra 1959 nedlægges ledvogterfunktionen ved Jernbanegade, og bommene fjernstyres fra Odense. I 1964 bliver stationen helt fjernstyret fra Odense, og fra 1973 ophører billetsalget, og stationen bliver nedsat til trinbræt. Med køreplanskiftet den 22. maj 1977 blev Langeskov sammen med Marslev, Ullerslev og Hjulby Stationer nedlagt, da de lokale tog imellem Nyborg og Odense ophørte. Der var dog et morgentog fra Nyborg til Odense, som stoppede på de gamle stationer frem til 27. maj 1979. Trafikken til Langeskov stations sidespor ophørte med betjeningen den 30. september 1982.